Werf meer klanten met jouw website

 

Jouw website ziet er helemaal op en top uit maar helaas ontvang je maar steeds geen nieuwe leads via de website. Is dit herkenbaar? Dan is deze blog wellicht interessant voor jou.

Heb je het idee dat je niet genoeg (nieuwe) klanten werft via de website en vraag je je af hoe dit komt? Het kan namelijk heel goed zijn dat bezoekers op de website afhaken omdat de informatie die erop staat niet helder is of dat ze de weg ‘kwijtraken’ in de website. Het kan ook zijn dat bezoekers te lang moeten zoeken naar contactgegevens en daarom wegklikken. Maar de website kan ook geen betrouwbaarheid uitstralen, bijvoorbeeld omdat de website niet beschikbaar is voor mobiel. Zo zijn er genoeg mogelijke ‘oorzaken’ waardoor en waarom je mogelijk (potentiële) klanten misloopt. Waar en wanneer de gebruiker de website verlaat valt allemaal te meten. Door een goed inzicht te krijgen in waar bezoekers vandaan komen en welke pagina’s zij bezoeken, kun je ook beter inspelen om je hoofddoel op de website te behalen.

Wij analyseren graag de website voor je om te kijken waar jij mogelijk (potentiële) klanten misloopt. Wij geven je een overzicht van hoeveel bezoekers er op de website komen, maar ook waar ze vandaan komen. Wij kunnen je onder andere laten zien op welke pagina’s zij het meest binnenkomen, maar ook op welke pagina de website het meest wordt verlaten. Door een website analyse te laten uitvoeren, krijg je een goed inzicht in of jouw website wel optimaal functioneert bij de (potentiële) klant. Aan de hand van de analyse geven wij je advies voor mogelijke verbeterpunten in de website.

Blijkt uit de analyse dat de website te weinig bezoekers genereert? Ook daar zijn oplossingen voor. Meer bezoekers kun je onder andere creëren door betaalde Google of Facebook advertenties, maar je kunt dit ook doen door content marketing. Naast dat wij de website kunnen analyseren, geven wij je ook graag advies voor verbeteringen voor de website en hoe je meer bezoekers genereert. Dit allemaal in ons analyserapport!

Meer informatie over het afnemen van een website analyse? Klik op de onderstaande button.

 

Een website laten ontwerpen bij Vunique Media?

In een vrijblijvend gesprek lichten we graag de mogelijkheden voor een website toe. Daarin kunnen we dan ook jouw wensen en eisen bespreken en hopelijk kunnen wij jou vanaf dat punt verder helpen.

Ben je net een nieuw bedrijfje gestart of heb je nieuwe visitekaartjes nodig in de huisstijl van jouw bedrijf? Wij ontwerpen en bedrukken graag jouw visitekaartje.

Promotiemateriaal nodig? Denk aan flyers, brochures of roll up banners. Wij realiseren het graag voor jouw bedrijf.

Meer uit je huidige website halen? Of een nieuwe website laten ontwerpen en realiseren? Dat kan allemaal bij ons!