Zojuist weer een one-click website voor een klant van ons klaargezet, ze kunnen nu zelf aan de slag om de website te gaan vullen!

One-click website | €299,-

Voor €299,- heb je al een one-click WordPress website. Wat houdt zo’n website in? We installeren een vast thema en bouwen het basis stramien van de website met 3 vaste pagina’s in jouw huisstijl. Deze pagina’s bestaan uit een vaste home-, over ons en contactpagina. Nadat we de website op jouw hosting hebben geïnstalleerd kun je zelf helemaal aan de slag om de website te gaan vullen. Dit pakket is ideaal voor degene die ervaring heeft met het beheren en onderhouden van een WordPress website, maar moeite hebben met de installatie en het opzetten van het stramien voor de website. De websites worden gebouwd met een ingebouwde builder, wat het voor onze kanten erg eenvoudig maakt om een website te vullen met teksten en afbeeldingen.

Heb je zelf ervaring met het toevoegen van pagina’s op een WordPress website? Dan is dit pakket misschien iets voor jou! Bekijk de pagina over de one-click website eens voor meer informatie.

Of neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder.