Om zichtbaar te kunnen worden met jouw website, heb je een aantal dingen nodig. Namelijk een eigen domeinnaam waarop je website te vinden is en een hosting. en domeinnaam is de URL waar de website komt te staan, bijvoorbeeld https://www.jouw-bedrijfsnaam.nl. Wanneer je een domeinnaam hebt, heb je eigenlijk alleen nog maar een URL waar je naar toe kunt surfen. Er staat dan nog niks op. Om jouw website online zichtbaar te maken, plaats je al jouw bestanden op je hosting.

Ervaring met het onderhouden en beheren van een website maar hulp nodig bij het opzetten en installeren? Wij bieden een speciaal website pakket aan, namelijk het one-click website pakket. Voor maar €299,- wordt er een vast thema voor je geïnstalleerd op jouw hosting. Waarna je zelf aan de slag kunt met de invulling van de website, zoals het plaatsen van teksten en afbeeldingen. En bijvoorbeeld het toevoegen van extra pagina’s.

Bekijk meer informatie over onze one-click website.

Geen ervaring met het onderhouden en beheren van een website maar wel een website nodig? Wij bieden ook pakketten aan waarbij wij het hele traject van het opzetten een website voor je uitvoeren. Deze ‘Website ontzorg’ pakketten bieden we al aan vanaf €29 per maand. Hierin zitten de hosting, domeinnaam, e-mailadres en website onderhoud inbegrepen.

Leer meer over onze website ontzorgpakketten.