Webdesign in Winterswijk

Een website laten maken of webdesign in Winterswijk hoeft niet duur te zijn. Vunique Media maakt voor jouw onderneming, vereniging of stichting een website waarmee je goed voor de dag kunt komen. Wij bieden diverse opties voor webdesign in Winterswijk, zodat er altijd een mogelijkheid is die bij jou past.

Wij verzorgen graag jouw nieuwe website

Heb je al een website maar haal je helaas geen nieuwe aanvragen uit deze website?
Wij analyseren graag jouw huidige website en geven advies.

R

Snelle service

Bepaal zelf wanneer wij voor jou aan de slag mogen gaan. Is dat vandaag? Dat kan! Heb je over een aantal weken pas tijd? Geen probleem!

R

Hoge kwaliteit, lage kosten

Ondanks dat wij onze diensten betaalbaar aanbieden, vinden wij dat kwaliteit op de eerste plek staat.

R

Boek resultaat

Wij gaan samen met jou op zoek naar de beste oplossing. Het 'product' is pas af, wanneer jij tevreden bent. Wij gaan samen met jou voor resultaat.

Uit welke opties kun je bij Vunique Media kiezen voor webdesign in Winterswijk?

Als je geïnteresseerd bent in een website laten maken in Winterswijk, dan kun je kiezen voor verschillende pakketten. Onze pakketten zijn verdeeld in twee categorieën, namelijk websites met eenmalige kosten (een Basis Website of een One-Click Website) en websites met maandelijkse kosten (één van onze Website Ontzorg Pakketten). Als je kiest voor één van de Website Ontzorg Pakketten, dan betaal je eenmalig opstartkosten vanaf €400,-. Je betaalt dan voor het ontwerpen, bouwen en hosten van een responsive website. De website heeft één gratis domeinnaam, een e-mailadres en een onbeperkt aantal pagina’s. Daarna betaal je maandelijks kosten voor het onderhoud en eventueel het plaatsen van content. Wij bieden pakketten aan met maandelijkse kosten vanaf €29,-, €59,- en €99,-. Bij de laagste prijs onderhouden wij maandelijks de website. Als je daarnaast content wilt laten plaatsen of schrijven, dan kun je kiezen voor een pakket vanaf €59,-. Wij plaatsen dan respectievelijk 1 uur of 2 uur content per maand. Mocht je zelf veel kennis van WordPress hebben, dan kun je het beste kiezen voor een Basis Website of een One-Click Website. Deze website dien je zelf te hosten en te onderhouden.

Het maken van een afspraak met de websitebouwer in Winterswijk

 

Wil je een afspraak maken om het webdesign in Winterswijk te bespreken? Wij zijn bereikbaar op het nummer +31 (0) 625060635.  Ook kun je mailen naar info@vunique-media.nl of het contactformulier onder het kopje ‘Contact’ invullen. Wij plannen dan een vrijblijvend gesprek zodat we het ontwerpen en het bouwen van de website met jou kunnen bespreken.

Bel ons op

0625060635

Of stuur een mail naar

info@vunique-media.nl

Wat zeggen onze klanten?

Mijn oude website was na 10 jaar aan vervanging toe. Ik heb gekozen voor een 'one-click website' via Vunique Media. Er zijn vele honderden bedrijven die websites maken maar Vunique was diegene de moeite nam om kosteloos even een globale schets op te zetten hoe zij dachten dat de site er uit kon gaan zien. Dit was verhelderend en tevens de basis voor de opdracht. Voordeel is de snelle en correctie manier van werken. In de avonduren maakte ik de teksten en zocht de foto's en de volgende dag waren deze verwerkt en kon ik mijn commentaar geven. Vunique heeft ook de kennis waar en hoe kijkers op een site rondklikken. Al met al na een paar weken had ik een super site waar ik erg tevreden over ben en nog beter de reacties van bezoekers waren erg positief. Daarnaast krijg je een handleiding hoe je zelf aanpassingen kunt doorvoeren. Dus al met al een erg mooie site waarbij ik de kosten in de hand heb kunnen houden. Zou Vunique iedereen kunnen aanraden. Gewoon no-nonsense waarbij je je niet bezwaard hoeft te voelen wanneer je nog een aanpassing wilt doorvoeren. Ook Vunique straalt uit dat zij pas tevreden zijn wanneer jij dat ook bent. Aanrader dus! 

Peter Steffens

Eigenaar, Nestkastbouw Steffens

Vunique Media heeft zowel onze eigen website als een groeiend aantal websites voor onze klanten ontworpen en gebouwd. We zijn erg tevreden met onze samenwerking, omdat Vunique Media een stijl heeft die ons aanspreekt. Een mooi voorbeeld - waar we erg over te spreken zijn - is de website van FlevoFysiotherapie. Deze website is prachtig geworden en als je zoiets bij Vunique Media laat maken krijg je echt 'waar voor je geld’.

Als ondernemer investeer je toch in iets waar je meerdere jaren mee vooruit wilt. In dit geval is er vrijwel niets vervelender dan dat het eindresultaat niet naar wens is. Vunique Media stelt de wens van de klant voorop en doet net dat ene belangrijke stapje extra, zodat je nieuwe website er perfect uitziet. Uiteraard voldoet een website aan alle veiligheidseisen. Kortom: wil je een mooi vormgegeven website die ook nog eens gebruiksvriendelijk is? Vertrouw op de kennis en kunde van Vunique Media!

Linde Rensmaag

SEO specialist/projectleider, Local Scope

Een website laten ontwerpen bij Vunique Media?

In een vrijblijvend gesprek lichten we graag de mogelijkheden voor een website toe. Daarin kunnen we dan ook jouw wensen en eisen bespreken en hopelijk kunnen wij jou vanaf dat punt verder helpen.

Visitekaartjes nodig voor uw bedrijf? Wordt zichtbaar voor uw potentiële klanten. Wij ontwerpen en bedrukken visitekaartjes in uw huisstijl.

Drukwerk nodig? Vunique Media ontwerp en bedrukt onder andere flyers en posters. Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Een professionele website laten maken? Voor het ontwerpen en bouwen van websites bieden wij verschillende pakketten aan.