Webdesign in Neede

Bij het bouwen van een nieuwe website komt veel kijken. Vunique Media neemt graag het werk uit handen bij webdesign in Neede. Wij ontwerpen en bouwen namelijk niet alleen websites, maar wij kunnen de website ook hosten en onderhouden. Tevens kunnen we content op de website plaatsen. Zo kunnen wij op diverse manieren jou verder helpen om online beter zichtbaar te worden.

R

Snelle service

Bepaal zelf wanneer wij voor jou aan de slag mogen gaan. Is dat vandaag? Dat kan! Heb je over een aantal weken pas tijd? Geen probleem!

R

Hoge kwaliteit, lage kosten

Ondanks dat wij onze diensten betaalbaar aanbieden, vinden wij dat kwaliteit op de eerste plek staat.

R

Boek resultaat

Wij gaan samen met jou op zoek naar de beste oplossing. Het 'product' is pas af, wanneer jij tevreden bent. Wij gaan samen met jou voor resultaat.

Op welke manieren kan Vunique Media helpen met webdesign in Neede?

Vunique Media helpt met webdesign in Neede door een website te ontwerpen en te bouwen die op jouw eisen en wensen is afgestemd. Wij maken voornamelijk websites voor kleine ondernemingen en zzp’ers. Ook verenigingen en stichtingen kunnen bij ons terecht voor een website. Dankzij onze scherpe prijzen kan iedereen een professionele website laten bouwen. Vunique Media heeft ervoor gekozen om alle websites in WordPress te bouwen.

WordPress biedt meerdere voordelen. WordPress websites hebben een strak design en zijn makkelijk te navigeren. Bezoekers kunnen eenvoudig de informatie vinden die ze zoeken. Daarnaast kun je zelf de website vullen, beheren en onderhouden als je enige WordPress kennis heeft. Wij bieden meerdere opties voor de website aan. Bij de One-Click Website en de Basis Website heb je een eigen domeinnaam en hosting nodig. Als je niet over een van deze twee beschikt, dan kun je het beste voor een Website Ontzorg Pakket kiezen. Wij regelen dan alles rondom de website. Meer hierover kun je vinden op onze website.

Afspraak maken voor webdesign in Neede?

Je kunt eenvoudig een afspraak maken om webdesign in Neede te bespreken.

Neem daarvoor telefonisch contact op via +31 (0) 625060635. Ook kun je tevens het contactformulier op de website invullen of mailen naar info@vunique-media.nl.

Tijdens het gesprek kun je aangeven wat de wensen voor de website zijn en wij kunnen vertellen dan graag over alle mogelijkheden.

Wat zeggen onze klanten?

Mijn oude website was na 10 jaar aan vervanging toe. Ik heb gekozen voor een 'one-click website' via Vunique Media. Er zijn vele honderden bedrijven die websites maken maar Vunique was diegene de moeite nam om kosteloos even een globale schets op te zetten hoe zij dachten dat de site er uit kon gaan zien. Dit was verhelderend en tevens de basis voor de opdracht. Voordeel is de snelle en correctie manier van werken. In de avonduren maakte ik de teksten en zocht de foto's en de volgende dag waren deze verwerkt en kon ik mijn commentaar geven. Vunique heeft ook de kennis waar en hoe kijkers op een site rondklikken. Al met al na een paar weken had ik een super site waar ik erg tevreden over ben en nog beter de reacties van bezoekers waren erg positief. Daarnaast krijg je een handleiding hoe je zelf aanpassingen kunt doorvoeren. Dus al met al een erg mooie site waarbij ik de kosten in de hand heb kunnen houden. Zou Vunique iedereen kunnen aanraden. Gewoon no-nonsense waarbij je je niet bezwaard hoeft te voelen wanneer je nog een aanpassing wilt doorvoeren. Ook Vunique straalt uit dat zij pas tevreden zijn wanneer jij dat ook bent. Aanrader dus! 

Peter Steffens

Eigenaar, Nestkastbouw Steffens

Vunique Media heeft zowel onze eigen website als een groeiend aantal websites voor onze klanten ontworpen en gebouwd. We zijn erg tevreden met onze samenwerking, omdat Vunique Media een stijl heeft die ons aanspreekt. Een mooi voorbeeld - waar we erg over te spreken zijn - is de website van FlevoFysiotherapie. Deze website is prachtig geworden en als je zoiets bij Vunique Media laat maken krijg je echt 'waar voor je geld’.

Als ondernemer investeer je toch in iets waar je meerdere jaren mee vooruit wilt. In dit geval is er vrijwel niets vervelender dan dat het eindresultaat niet naar wens is. Vunique Media stelt de wens van de klant voorop en doet net dat ene belangrijke stapje extra, zodat je nieuwe website er perfect uitziet. Uiteraard voldoet een website aan alle veiligheidseisen. Kortom: wil je een mooi vormgegeven website die ook nog eens gebruiksvriendelijk is? Vertrouw op de kennis en kunde van Vunique Media!

Linde Rensmaag

SEO specialist/projectleider, Local Scope

Een website laten ontwerpen bij Vunique Media?

In een vrijblijvend gesprek lichten we graag de mogelijkheden voor een website toe. Daarin kunnen we dan ook jouw wensen en eisen bespreken en hopelijk kunnen wij jou vanaf dat punt verder helpen.

Visitekaartjes nodig voor uw bedrijf? Wordt zichtbaar voor uw potentiële klanten. Wij ontwerpen en bedrukken visitekaartjes in uw huisstijl.

Drukwerk nodig? Vunique Media ontwerp en bedrukt onder andere flyers en posters. Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Een professionele website laten maken? Voor het ontwerpen en bouwen van websites bieden wij verschillende pakketten aan.