Webdesign in Markelo

Webdesign in Markelo

Zoekt u een veelzijdige webbouwer voor webdesign in Markelo? Vunique Media realiseert graag een website die past bij uw bedrijf. Bij ons heeft u keuze uit diverse mogelijkheden. Zo bepaalt u zelf voor welke diensten u betaalt en welke delen u zelf uitvoert.

De diverse opties voor webdesign in Markelo

Wij maken voor webdesign in Markelo gebruik van een WordPress builder om de websites te bouwen. Heeft u wel eens met WordPress gewerkt? Dan kunt u waarschijnlijk een groot deel van het beheer en onderhoud uitvoeren. Dankzij de diverse pakketten van Vunique Media kunt u altijd een passend pakket vinden. Welk pakket u kiest is deels afhankelijk van uw kennis van WordPress. Een Website Ontzorg Pakket is ideaal als u geen ervaring met WordPress heeft. Wij bouwen dan niet alleen uw website, maar wij verzorgen ook de hosting, het beheer en het onderhoud. Wilt u dat u tot de livegang van de website weinig aan de website hoeft te doen? Dan kunt u kiezen voor een Basis Website. Wij maken een ontwerp voor de homepagina op basis van uw wensen. De vervolgpagina’s worden aan de homepagina gekoppeld en wij plaatsen de gewenste content op deze pagina’s. De website is volledig af als deze live gaat. Het onderhoud voert u daarna zelf uit. De One-Click Website is bedoeld voor mensen met veel WordPress kennis. U kunt deze eenvoudige website zelf aanpassen, beheren en onderhouden.

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar webdesign in Markelo?

Lijkt het u interessant om met ons webdesign in Markelo te bespreken? U mag altijd een vrijblijvend gesprek aanvragen. Ons telefoonnummer is +31 (0) 625060635 en ons e-mailadres is info@vunique-media.nl. Het gesprek is bedoeld om uw wensen in beeld te brengen en om u in te lichten over onze websitemogelijkheden. Zo kunt u bepalen of wij de partij zijn die u zoekt.

Een website laten ontwerpen bij Vunique Media?

In een vrijblijvend gesprek lichten we graag de mogelijkheden voor een website toe. Daarin kunnen we dan ook jouw wensen en eisen bespreken en hopelijk kunnen wij jou vanaf dat punt verder helpen.

Visitekaartjes nodig voor uw bedrijf? Wordt zichtbaar voor uw potentiële klanten. Wij ontwerpen en bedrukken visitekaartjes in uw huisstijl.

Drukwerk nodig? Vunique Media ontwerp en bedrukt onder andere flyers en posters. Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Een professionele website laten maken? Voor het ontwerpen en bouwen van websites bieden wij verschillende pakketten aan.