Webdesign in Delden

Webdesign in Delden

Bent u op zoek naar een webbouwer die luistert naar uw wensen? Kiest u dan voor Vunique Media voor webdesign in Delden. Wij maken een website die volledig aansluit bij uw wensen en uw bedrijf. Dankzij onze verschillende mogelijkheden kunt u een pakket kiezen dat bij u past. U betaalt daardoor alleen voor de diensten die u nodig heeft.

De diverse pakketten voor webdesign in Delden van Vunique Media

Vunique Media maakt de websites met behulp van een WordPress builder. Met basiskennis van WordPress is het mogelijk om het beheer, het onderhoud en het plaatsen van content zelf te doen. Wij bieden meerdere pakketten aan zodat u altijd een pakket vindt dat bij u past. Als u zelf geen kennis heeft van WordPress, dan kunt u voor één van de Website Ontzorg Pakketten kiezen. Dit is inclusief het bouwen, hosten, beheren en onderhouden van de website. Voor deze vorm van webdesign in Delden betaalt u een maandelijks bedrag. Heeft u veel kennis van WordPress? Dan is een One-Click Website of een Basis Website een goede keuze. Een One-Click Website bestaat uit een homepagina, een ‘over ons’ pagina en een ‘contact’ pagina. U dient zelf de website te vullen, te beheren en te onderhouden. Een Basis Website bestaat uit een uitgebreide homepagina, een onbeperkt aantal vervolgpagina’s en een contactpagina met een contactformulier. Wij zorgen ervoor dat de website compleet is voordat deze live gaat. Daarna onderhoudt u de website zelf.

Het bespreken van de opties voor webdesign in Delden

Wilt u de mogelijkheden voor webdesign in Delden met Vunique Media bespreken? U kunt op meerdere manieren contact opnemen, bijvoorbeeld door te bellen naar +31 (0) 625060635 of door te mailen naar info@vunique-media.nl. Wij luisteren graag naar uw wensen en wij geven u meer informatie over onze diensten en opties. Zo krijgt u een goed beeld van onze mogelijkheden.

Een website laten ontwerpen bij Vunique Media?

In een vrijblijvend gesprek lichten we graag de mogelijkheden voor een website toe. Daarin kunnen we dan ook jouw wensen en eisen bespreken en hopelijk kunnen wij jou vanaf dat punt verder helpen.

Visitekaartjes nodig voor uw bedrijf? Wordt zichtbaar voor uw potentiële klanten. Wij ontwerpen en bedrukken visitekaartjes in uw huisstijl.

Drukwerk nodig? Vunique Media ontwerp en bedrukt onder andere flyers en posters. Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Een professionele website laten maken? Voor het ontwerpen en bouwen van websites bieden wij verschillende pakketten aan.