+31 (0) 625060635 info@vunique-media.nl

Website ontwerp en realisatie Stieltjen.nl

Stieltjen.nl is de allereerste website die Vunique Media heeft ontworpen en gerealiseerd in 2013.

Stieltjen.nl

 

Het kulturhus ligt aan de rand van  Haarlo en is een multifunctioneel gebouw voor de inwoners van Haarlo en omgeving. Het is het middelpunt van een bloeiend verenigingsleven. In het gebouw zijn verschillende ruimtes voor vergaderen, cursussen en om muziek te maken. Ook maakt de kinderopvang en de bibliotheek (Dorpsböke) gebruik van het Kulturhus. “Kulturhus ’t Stieltjen, ontmoetingsplek voor Haarlo en omstreken”.

Bekijk het resultaat op Stieltjen.nl

Een website laten ontwerpen bij Vunique Media?

In een vrijblijvend gesprek lichten we graag de mogelijkheden voor een website toe. Daarin kunnen we dan ook jouw wensen en eisen bespreken en hopelijk kunnen wij jou vanaf dat punt verder helpen.

Visitekaartjes nodig voor uw bedrijf? Wordt zichtbaar voor uw potentiële klanten. Wij ontwerpen en bedrukken visitekaartjes in uw huisstijl. 

Drukwerk nodig? Vunique Media ontwerp en bedrukt onder andere flyers en posters. Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Een professionele website laten maken? Voor het ontwerpen en bouwen van websites bieden wij verschillende pakketten aan.