Website ontzorg pakketten

Website ontzorg pakket vanaf €29,- p/m

Bij onze pakketten Website Ontzorg heb je alles voor je website onder 1 dak. Je betaalt eenmalig een starttarief van vanaf €400,- en daarna betaal je maandelijks een vastbedrag.

Heb je zelf geen verstand van domeinnamen, hosting, e-mailadressen of WordPress. Dan is een van onze Ontzorg pakketten iets voor jou!

Onze maandelijkse Website Ontzorg pakketten

Wat zit er inbegrepen in een ontzorg pakket?

Voor deze prijs krijg je een basis WordPress website met:

  • Een ontworpen homepagina
  • Onbeperkte vervolgpagina’s
  • Contactpagina met contactformulier

N.a.v. jouw wensen en eisen zullen we een ontwerp voor je opstellen voor de homepagina. Wanneer het ontwerp is goedgekeurd zullen we de website voor je bouwen. Voordat we aan de bouw beginnen kun je teksten toesturen voor de pagina’s op de website. We zullen deze teksten dan voor je plaatsen. Op deze manier heb je voordat de website live gaat zelf geen omkijken naar de website. Binnen no-time heb je een professionele website staan!

Nadat de website helemaal goed staat. Zullen we de website voor je testen en online plaatsen.

Bij onze Website Ontzorg Standaard of Plus pakket plaatsen we 1 uur of 2 uur per maand teksten/afbeeldingen voor jou. Op deze manier heb je zelf geen omkijken naar het beheer van de website. In de ontzorg pakketten ontzorgen we volledig het beheer van jouw website.

Onderhoud website

Om een 'hack' in de website te voorkomen, is het belangrijk dat de website up-to-date blijft met Wordpress en alle bijbehorende plugins. Het is dus van groot belang dat je maandelijks de website blijft updaten. Mocht je over een website beschikken en geen tijd hebben voor deze updates: Geen probleem, wij regelen dit graag voor je. Heb je de website bij ons laten bouwen en wil je graag dat wij de maandelijkse updates voor je uitvoeren? Vanaf €29 excl. BTW per maand, updaten we jouw website maandelijks.

Soms komt het voor dat de website niet meer goed functioneerd na het updaten, deze 'fouten' worden in dit abonnement kosteloos opgelost.

Ook wordt er bij het afnemen van een onderhoudspakket ondersteuning verleend aan het beheer van de website.

Wat heb je nodig om live te gaan?

 Om online te kunnen gaan met je eigen website heb je in ieder geval een eigen domeinnaam en hosting nodig. Een domeinnaam is de URL waar de website komt te staan, bijvoorbeeld https://www.jouw-bedrijfsnaam.nl. Wanneer je een domeinnaam hebt, heb je eigenlijk alleen nog maar een URL waar je naar toe kunt surfen. Er staat dan nog niks op. Een hosting is nodig om alle bestanden van de website online te kunnen zetten. Je zet als het ware alle bestanden en inhoud van de website op een aparte plek, zodat dit online te bekijken is. Aan alleen een domeinnaam heb je dus niks.

In onze 'Website ontzorg' pakketten vanaf €29 per maand zitten de hosting, domeinnaam, e-mailadres en website onderhoud inbegrepen. In het 'One-click'  pakket zitten deze onderdelen niet inbegrepen. 

Geïnteresseerd in een van onze Ontzorg pakketten?

Neem contact op voor het ontvangen van meer informatie of het afnemen van een Ontzorg website pakket! Wij helpen je graag verder.

Ben je net een nieuw bedrijfje gestart of heb je nieuwe visitekaartjes nodig in de huisstijl van jouw bedrijf? Wij ontwerpen en bedrukken graag jouw visitekaartje.

Promotiemateriaal nodig? Denk aan flyers, brochures of roll up banners. Wij realiseren het graag voor jouw bedrijf.

Meer uit je huidige website halen? Of een nieuwe website laten ontwerpen en realiseren? Dat kan allemaal bij ons!