Betaalbare professionele website

Website pakket: One-Click

Een One-Click website wordt aangeboden voor €400 excl. BTW. De website wordt gebouwd door middel van een builder. Dit maakt het gemakkelijk voor de klant om de pagina’s zelf aan te passen.

Lees op deze pagina meer informatie over wat er allemaal in dit pakket zit inbegrepen

Wat zit in het pakket?

Voor deze prijs krijg je een WordPress website met daarin 4 pagina’s, namelijk een:

  • Homepagina
  • Over ons pagina
  • Onze diensten pagina
  • Contactpagina

In tegen stelling tot het Basis website pakket, staat de indeling van deze pagina’s vast. Uiteraard kun je de pagina indeling zelf aanpassen nadat we de website voor jouw hebben geïnstalleerd. Wij zullen de huisstijl van jouw bedrijf, vereniging of organisatie doorvoeren in het template. Vervolgens zullen wij de 4 bovenstaande pagina’s vullen met de door jullie aangeleverde teksten. 

We zullen de website installeren op jouw hosting. Vervolgens kunnen jullie zelf aan de slag met de website. Je kunt de door ons opgestelde pagina’s makkelijk dupliceren en aanpassen. Hierdoor hoef je zelf niet de vormgeving opnieuw toe te voegen bij het aanmaken een nieuwe pagina. Bij de oplevering van dit thema pakket zullen wij een link meesturen waarbij je uitleg kan vinden over het beheer van de website. 

Ook zullen de website voorzien worden van een SSL*, cookievermelding en privacyverklaring**.

* Soms is het niet mogelijk om de gratis SSL te installeren op de webhosting. Dan wordt er in overleg een SSL aangeschaft bij de desbetreffende webhosting.
** De privacyverklaring levert de klant aan en zal verwerkt worden op de website door Vunique Media.

 

Wat kun je verwachten in het pakket One-Click website?

We installeren voor jou een thema website.

Bij het afnemen van een One-Click website pakket wordt verder geen ondersteuning verleend aan het beheer en invulling van de website. Wij gaan er vanuit dat de afnemer van de website zelf de website kan vullen en beheren. Uiteraard kan er ondersteuning worden verleend tegen een meerprijs van €45 exclusief BTW per uur. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Onderhoud website

Om een 'hack' in de website te voorkomen, is het belangrijk dat de website up-to-date blijft met Wordpress en alle bijbehorende plugins. Het is dus van groot belang dat je maandelijks de website blijft updaten. Mocht je over een website beschikken en geen tijd hebben voor deze updates: Geen probleem, wij regelen dit graag voor je. Heb je de website bij ons laten bouwen en wil je graag dat wij de maandelijkse updates voor je uitvoeren? Vanaf €29 excl. BTW per maand, updaten we jouw website maandelijks.

Soms komt het voor dat de website niet meer goed functioneerd na het updaten, deze 'fouten' worden in dit abonnement kosteloos opgelost.

Ook wordt er bij het afnemen van een onderhoudspakket ondersteuning verleend aan het beheer van de website.

Wat heb je nodig om live te gaan?

 Om online te kunnen gaan met je eigen website heb je in ieder geval een eigen domeinnaam en hosting nodig. Een domeinnaam is de URL waar de website komt te staan, bijvoorbeeld https://www.jouw-bedrijfsnaam.nl. Wanneer je een domeinnaam hebt, heb je eigenlijk alleen nog maar een URL waar je naar toe kunt surfen. Er staat dan nog niks op. Een hosting is nodig om alle bestanden van de website online te kunnen zetten. Je zet als het ware alle bestanden en inhoud van de website op een aparte plek, zodat dit online te bekijken is. Aan alleen een domeinnaam heb je dus niks.

In onze 'Website ontzorg' pakketten vanaf €29 per maand zitten de hosting, domeinnaam, e-mailadres en website onderhoud inbegrepen. In het 'One-click'  pakket zitten deze onderdelen niet inbegrepen. 

Geïnteresseerd in een One-Click pakket?

Neem contact op voor het ontvangen van meer informatie of het afnemen van een One-Click website pakket! Wij helpen je graag verder.

Ben je net een nieuw bedrijfje gestart of heb je nieuwe visitekaartjes nodig in de huisstijl van jouw bedrijf? Wij ontwerpen en bedrukken graag jouw visitekaartje.

Promotiemateriaal nodig? Denk aan flyers, brochures of roll up banners. Wij realiseren het graag voor jouw bedrijf.

Meer uit je huidige website halen? Of een nieuwe website laten ontwerpen en realiseren? Dat kan allemaal bij ons!