Naamsbekendheid vergroten door content marketing.

 

Te weinig bezoekers op de website? Denk dan eens aan betaald adverteren of content marketing. In onze video met website optimalisatie tips benoemde we dit al in het kort.

Is uit het analyseren van de huidige website gebleken dat er te weinig bezoekers op de website komen om conversie te behalen? Dan is het goed om eens na te denken over het inzetten van betaald adverteren of content marketing! Hierover meer in deze blog.

Is er geen groot budget aanwezig voor betaald adverteren? Denk dan eerst eens aan content marketing. Wie kan nou beter vertellen wat jouw bedrijf inhoud, wat voor toegevoegde waarde het voor de potentiële klant heeft, dan jijzelf?! Precies! En het is geheel gratis, nou ja op de tijd die je erin steekt na dan.

Trek bezoekers aan door het schrijven van goede content op de website. Denk hierbij ook aan het inzetten van de social media kanalen. Zet social media in om naamsbekendheid te vergroten. Je hoeft echt niet elke dag tijd vrij te maken om een berichtje te plaatsen, nee hoor dit kan veel eenvoudiger! Plan eens, om te beginnen, 2 uur in de week in om content te schrijven. Verdeel de content over meerdere blogs en plan deze berichten in. Werk je met WordPress? Dan kun je makkelijk en eenvoudig berichten inplannen, verdeeld over de hele week. Vervolgens kun je op bijvoorbeeld het social media kanaal Facebook, ook de berichten voor de desbetreffende blogs inplannen. Zo plan je voor een langere periode een aantal berichten in. Je investeert 2 uur tijd > schrijft de blogs > je plant de berichten in > vervolgens ben je op meerdere dagen actief naar de doelgroep. En dat zonder dat je daadwerkelijk die dag bezighoudt met het schrijven en plaatsen van het bericht. Ideaal toch?! En wat is nou 2 uur tijd, in een volle werkweek van 40 uur. Uiteindelijk zul je zien dat bij het schrijven van goede content, het ook daadwerkelijk wat gaat opleveren!

Vaak gaan de gedachten nog weleens ‘als ik hoog in Google sta dan krijg ik automatisch meer klanten’, dus wordt er veel geïnvesteerd in zoekmachine optimalisatie. Maar helaas werkt het niet zo. Wanneer de website niet op de juiste manier is ingericht, levert het nog steeds niks voor je op. Sta je hoog in Google maar levert de website niks op? Bekijk dan eens onze website optimalisatie tips!

Een website laten ontwerpen bij Vunique Media?

In een vrijblijvend gesprek lichten we graag de mogelijkheden voor een website toe. Daarin kunnen we dan ook jouw wensen en eisen bespreken en hopelijk kunnen wij jou vanaf dat punt verder helpen.

Ben je net een nieuw bedrijfje gestart of heb je nieuwe visitekaartjes nodig in de huisstijl van jouw bedrijf? Wij ontwerpen en bedrukken graag jouw visitekaartje.

Promotiemateriaal nodig? Denk aan flyers, brochures of roll up banners. Wij realiseren het graag voor jouw bedrijf.

Meer uit je huidige website halen? Of een nieuwe website laten ontwerpen en realiseren? Dat kan allemaal bij ons!