Ken je het nog: Je eigen pagina op Imonline of CU2! En niet te vergeten HET GASTENBOEK.

Geschreven door Vanessa

Ken jij ze nog; Websites als Imonline of de mega lange coole vragenlijst op CU2? Ik wel! Eigenlijk begon het bouwen van websites al heel vroeg. Vanaf kinds af aan wekte de online wereld al mijn interesse. Lees het verder in deze blog.

“Vroeger” was het bijvoorbeeld mogelijk om je eigen profielpagina te bouwen in (volgens mij iets van) Imonline of een lange vragenlijst via CU2. Super cool, in een paar klikken je eigen pagina MET gastenboek. Als je een beetje verstand had van HTML dan kon je heel wat coole bewegende plaatjes aan je profiel toevoegen. Ook kon je hiermee gekleurde blokken met tekst toevoegen. EN vette videoclips van TMF. En ja, je raad het misschien al, die kennis had ik! Door steeds weer dingen uit te proberen, kreeg ik het aardig onder de knie. Mijn pagina bestond dan ook uit mooie (lees: zeer mooie) flitsende en blitsende bewegende plaatjes met heel veel kleurtjes! Trots was ik wel. Jammer dat deze pagina`s nu niet meer bestaan, anders konden we er nog even goed om lachen :’). Alhoewel de vormgeving nu echt pijn zal doen aan mijn ogen, zo lelijk dat het was.

Ook voor de vriendinnengroep maakte ik onze websites. Super gaaf vond ik het om uit te zoeken hoe je een website in elkaar moest zetten. De websites werden ook steeds beter en mooier. Het verzinnen van een naam daarentegen was niet mijn grootste talent! Volgens mij noemde wij onszelf dan ook “SWEETBITCHES”. Juist ja..

Onze website bestond uit een aantal pagina`s waar we onder andere iets over onszelf vertelde, foto’s plaatsten, maar ook leuke hilarische momenten die we dan beschreven wat ons overkwam. Waar alleen wijzelf overigens om moesten lachen (maar je moest erbij zijn, echt!). Een moment die we daar beschreven was dat een van de vriendinnen haar voet onder de deur van een gesloten toilet ging steken. Met de gedachten dat een van ons op die wc zat. Nou niet dus! Hilarisch dat het was! Zoals ik al zei, je had erbij moeten zijn..

En dan had je nog HET GASTENBOEK. Helemaal vet cool. Elke dag kijken of er weer een nieuw berichtje stond. Eigenlijk bestond 2/3 van het gastenboek uit onze eigen berichten die we naar elkaar toe stuurden. Dit ging dan over drama op school of een avondje uit bij de tienerdisco in de discotheek. Of vragen als “Hoessie” “Ja goewdd, met jouwww?” Terwijl je elkaar net een half uur geleden op school al had gezien. Oh serieus, ons hele life stond in dit gastenboek! Gelukkig is dit goed onvindbaar, maar beter ook..

Door mijn interesse op het web, wist ik al gauw dat ik mij “later” wilde richten op online media. En dat heeft ook grotendeels gemaakt van waar ik nu sta. Hoe mijn passie voor het ontwerpen en realiseren van offline media is ontstaan? Dat lees je binnenkort in een van de volgende blogs.

Een website laten ontwerpen bij Vunique Media?

In een vrijblijvend gesprek lichten we graag de mogelijkheden voor een website toe. Daarin kunnen we dan ook jouw wensen en eisen bespreken en hopelijk kunnen wij jou vanaf dat punt verder helpen.

Ben je net een nieuw bedrijfje gestart of heb je nieuwe visitekaartjes nodig in de huisstijl van jouw bedrijf? Wij ontwerpen en bedrukken graag jouw visitekaartje.

Promotiemateriaal nodig? Denk aan flyers, brochures of roll up banners. Wij realiseren het graag voor jouw bedrijf.

Meer uit je huidige website halen? Of een nieuwe website laten ontwerpen en realiseren? Dat kan allemaal bij ons!