Een responsive website is onmisbaar!

Responsive website

Loop jij met jouw bedrijf ook tegen het probleem aan dat jullie mogelijk (potentiële) klanten mislopen doordat de website niet responsive is? Maar hebben jullie zelf de kennis niet in huis om dit te realiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we voor jullie kunnen betekenen. Wij helpen je graag verder.

Vaak zien wij ze nog steeds voorbij komen: de niet-responsive websites. Iets dat gewoon echt onmisbaar is tegenwoordig. We maken zoveel gebruik van onze smartphone of tablet om informatie op te zoeken, iets te bestellen of contact op te nemen. Vaak haken bezoekers al snel af omdat de website niet responsive is. Ook Google geeft voorrang aan responsive websites. Is jouw website niet responsive? Dan bestaat er een grote kans dat jouw website lager in de zoekresultaten terecht komt. Hierdoor komen jouw potentiële klanten eerder uit bij de concurrentie. In onze pakketten is een responsive website standaard inbegrepen.

Mail voor meer informatie naar info@vunique-media.nl of bekijk onze website pakketten eens.

Een website laten ontwerpen bij Vunique Media?

In een vrijblijvend gesprek lichten we graag de mogelijkheden voor een website toe. Daarin kunnen we dan ook jouw wensen en eisen bespreken en hopelijk kunnen wij jou vanaf dat punt verder helpen.

Ben je net een nieuw bedrijfje gestart of heb je nieuwe visitekaartjes nodig in de huisstijl van jouw bedrijf? Wij ontwerpen en bedrukken graag jouw visitekaartje.

Promotiemateriaal nodig? Denk aan flyers, brochures of roll up banners. Wij realiseren het graag voor jouw bedrijf.

Meer uit je huidige website halen? Of een nieuwe website laten ontwerpen en realiseren? Dat kan allemaal bij ons!