Haal jij genoeg uit jouw website?

Heb je een website maar levert het helaas niks op? Sta je hoog in Google maar ontvang je geen nieuwe aanvragen? Denk dan eens aan website optimalisatie.

Hoe haal je meer uit de website?

Het is erg vervelend wanneer je veel (tijd) hebt geïnvesteerd in de website of misschien wel in google optimalisatie en het levert nog steeds niks voor je op. Je vraagt je af waarom niemand een formulier wilt invullen op de website. Hoe kan het dat mijn website niks oplevert?! Er zijn genoeg mogelijke redenen waarom jouw website niks voor jou doet. Dat kan bijvoorbeeld zijn omdat jouw website niet goed is opgebouwd, de linkjes niet juist werken of dat je bijvoorbeeld te weinig bezoekers hebt. Maar het kan ook zijn dat de doelgroep zich niet aangesproken voelt door de teksten op de website of omdat de website niet mobiel-vriendelijk is. Genoeg redenen om te verzinnen! Maar het belangrijkste is om het probleem is op jouw website te achterhalen. Vanuit daar kun je naar een oplossing te zoeken.

Op onze Facebookpagina geven we elke week gratis website optimalisatie tips, waarmee jij mogelijk jouw website kunt verbeteren. Haal meer uit jouw website met onze website tips! 

Heb je geen tijd of zin om zelf de oorzaak te achterhalen? Laat ons dan eens meekijken naar mogelijke oplossingen om meer uit jouw website te kunnen halen. Meer hierover op deze pagina!

Bekijk onze aanpak in onze animatievideo

Website optimalisatie

Haal jij genoeg conversie uit de website? Heb je het idee dat je aanvragen misloopt? Wij analyseren graag jouw website zodat je een goed inzicht krijgt waar je eventueel potentiële klanten misloopt.

Meer informatie over het afnemen van een website scan en de kosten hiervan? Neem contact op via het onderstaande website analyse aanvraagformulier.

Website optimaliseren

Krijg meer inzicht in de status van jouw website. Hoeveel bezoekers komen er gemiddeld op de website? Waar komen bezoekers vandaan? Wat zijn de meest bekeken pagina’s en via welke pagina’s verlaten bezoekers jouw website? Straalt de website genoeg betrouwbaarheid uit om contact op te nemen? Dit zijn een van de onderwerpen uit ons analyserapport.

Krijg meer inzicht in jouw website door onze website analyse. Meer informatie over de inhoud van een analyserapport of de kosten hiervan?

Neem contact met ons op via het aanvraagformulier.

Informatie aanvraag analyserapport

[gravityform id=”3″ title=”false” description=”false”]

Een website laten ontwerpen bij Vunique Media?

In een vrijblijvend gesprek lichten we graag de mogelijkheden voor een website toe. Daarin kunnen we dan ook jouw wensen en eisen bespreken en hopelijk kunnen wij jou vanaf dat punt verder helpen.

Ben je net een nieuw bedrijfje gestart of heb je nieuwe visitekaartjes nodig in de huisstijl van jouw bedrijf? Wij ontwerpen en bedrukken graag jouw visitekaartje.

Promotiemateriaal nodig? Denk aan flyers, brochures of roll up banners. Wij realiseren het graag voor jouw bedrijf.

Meer uit je huidige website halen? Of een nieuwe website laten ontwerpen en realiseren? Dat kan allemaal bij ons!