+31 (0) 625060635 info@vunique-media.nl

Website laten maken?

Vunique Media ontwerpt & bouwt graag uw website

Website laten maken bij Vunique Media

Om bedrijven goed te kunnen laten presenteren tegenover (potentiële) klanten en natuurlijk de ‘concurrentie’, bieden wij een aanneembare prijs. Wij bouwen onze website’s in WordPress. De WordPress website’s zijn makkelijk zelf te beheren.

Ondanks dat wij de website goedkoop kunnen aanbieden, vinden wij dat kwaliteit toch op de eerste plek staat bij de website die wij ontwikkelen. Het is belangrijk dat je met jouw bedrijf goed voor de dag komt en goed kan presenteren.

We bieden al website’s aan vanaf 29 euro per maand.

Heb je een vraag over het ontwerpen en bouwen van een website? Neem vrijblijvend contact op, we helpen je graag verder.

Onze maandelijkse Website Ontzorg pakketten

Overige website pakketten

Uiteraard bieden we ook website’s aan zonder maandtarief. Deze kosten zijn eenmalig. Bij deze pakketten zitten geen hosting, domein, e-mailadres of maandelijks onderhoud inbegrepen.

€399,-

One-click website

Snel een professionele website nodig maar weinig budget en niet vast willen zitten aan een maandbedrag? Dan is dit pakket iets voor jou. Dit pakket bestaat uit een website met een vast template. We installeren dit template en passen daarna het thema aan in de huisstijl van jouw bedrijf. Vervolgens voegen we, de door jou aangeleverde teksten, toe aan de website. Zo heb je binnen no-time een professionele website online staan.

Onderhoud website

Om een 'hack' in de website te voorkomen, is het belangrijk dat de website up-to-date blijft met Wordpress en alle bijbehorende plugins. Het is dus van groot belang dat je maandelijks de website blijft updaten. Mocht je over een website beschikken en geen tijd hebben voor deze updates: Geen probleem, wij regelen dit graag voor je. Heb je de website bij ons laten bouwen en wil je graag dat wij de maandelijkse updates voor je uitvoeren? Vanaf €29 excl. BTW per maand, updaten we jouw website maandelijks.

Soms komt het voor dat de website niet meer goed functioneerd na het updaten, deze 'fouten' worden in dit abonnement kosteloos opgelost.

Ook wordt er bij het afnemen van een onderhoudspakket ondersteuning verleend aan het beheer van de website. 

 

Wat heb je nodig om live te gaan?

 

Om online te kunnen gaan met je eigen website heb je in ieder geval een eigen domeinnaam en hosting nodig. Een domeinnaam is de URL waar de website komt te staan, bijvoorbeeld https://www.jouw-bedrijfsnaam.nl. Wanneer je een domeinnaam hebt, heb je eigenlijk alleen nog maar een URL waar je naar toe kunt surfen. Er staat dan nog niks op. Een hosting is nodig om alle bestanden van de website online te kunnen zetten. Je zet als het ware alle bestanden en inhoud van de website op een aparte plek, zodat dit online te bekijken is. Aan alleen een domeinnaam heb je dus niks.

In onze 'Website ontzorg' pakketten vanaf €29 per maand zitten de hosting, domeinnaam, e-mailadres en website onderhoud inbegrepen. In het 'One-click'  pakket zitten deze onderdelen niet inbegrepen. 

Een website laten ontwerpen bij Vunique Media?

In een vrijblijvend gesprek lichten we graag de mogelijkheden voor een website toe. Daarin kunnen we dan ook jouw wensen en eisen bespreken en hopelijk kunnen wij jou vanaf dat punt verder helpen.

Visitekaartjes nodig voor uw bedrijf? Wordt zichtbaar voor uw potentiële klanten. Wij ontwerpen en bedrukken visitekaartjes in uw huisstijl. 

Drukwerk nodig? Vunique Media ontwerp en bedrukt onder andere flyers en posters. Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Een professionele website laten maken? Voor het ontwerpen en bouwen van websites bieden wij verschillende pakketten aan.