Website laten maken?

Vunique Media ontwerpt & bouwt graag uw website

Professionele website laten maken bij Vunique Media

Om bedrijven goed te kunnen laten presenteren tegenover (potentiële) klanten bieden wij een aanneembare prijs. Wij bouwen onze website’s in WordPress. De WordPress website’s zijn makkelijk zelf te beheren. Ondanks dat wij de website goedkoop kunnen aanbieden, vinden wij dat kwaliteit toch op de eerste plek staat bij de website die wij ontwikkelen. Het is belangrijk dat je met jouw bedrijf goed voor de dag komt en goed kan presenteren. Wij zijn pas tevreden wanneer jij blij bent met het nieuwe ontwerp!

Websites bieden wij aan vanaf 29 euro per maand.

Heb je een vraag over het ontwerpen en bouwen van een website? Neem vrijblijvend contact op, we helpen je graag verder.

Heb je al een website maar genereer je online geen nieuwe leads? Wij kunnen je dan daarbij helpen! Soms is het niet altijd nodig om een nieuwe website te laten ontwerpen, maar zijn een paar aanpassingen op de website al genoeg! Laat ons de website een analyseren. 

Onze maandelijkse Website Ontzorg pakketten

Overige website pakketten

Uiteraard bieden we ook website’s aan zonder maandtarief. Deze kosten zijn eenmalig. Bij deze pakketten zitten geen hosting, domein, e-mailadres of maandelijks onderhoud inbegrepen.

€400,-

One-click website

Snel een professionele website nodig maar weinig budget en niet vast willen zitten aan een maandbedrag? Dan is dit pakket iets voor jou! Dit pakket bestaat uit een website met een vast template. Bij dit pakket kun je kiezen uit 3 thema’s.

Onderhoud website

Om een 'hack' in de website te voorkomen, is het belangrijk dat de website up-to-date blijft met Wordpress en alle bijbehorende plugins. Het is dus van groot belang dat je maandelijks de website blijft updaten. Mocht je over een website beschikken en geen tijd hebben voor deze updates: Geen probleem, wij regelen dit graag voor je. Heb je de website bij ons laten bouwen en wil je graag dat wij de maandelijkse updates voor je uitvoeren? Vanaf €29 excl. BTW per maand, updaten we jouw website maandelijks.

Soms komt het voor dat de website niet meer goed functioneerd na het updaten, deze 'fouten' worden in dit abonnement kosteloos opgelost.

Ook wordt er bij het afnemen van een onderhoudspakket ondersteuning verleend aan het beheer van de website.

Wat heb je nodig om live te gaan?

 Om online te kunnen gaan met je eigen website heb je in ieder geval een eigen domeinnaam en hosting nodig. Een domeinnaam is de URL waar de website komt te staan, bijvoorbeeld https://www.jouw-bedrijfsnaam.nl. Wanneer je een domeinnaam hebt, heb je eigenlijk alleen nog maar een URL waar je naar toe kunt surfen. Er staat dan nog niks op. Een hosting is nodig om alle bestanden van de website online te kunnen zetten. Je zet als het ware alle bestanden en inhoud van de website op een aparte plek, zodat dit online te bekijken is. Aan alleen een domeinnaam heb je dus niks.

In onze 'Website ontzorg' pakketten vanaf €29 per maand zitten de hosting, domeinnaam, e-mailadres en website onderhoud inbegrepen. In het 'One-click'  pakket zitten deze onderdelen niet inbegrepen. 

Een website laten ontwerpen bij Vunique Media?

In een vrijblijvend gesprek lichten we graag de mogelijkheden voor een website toe. Daarin kunnen we dan ook jouw wensen en eisen bespreken en hopelijk kunnen wij jou vanaf dat punt verder helpen.

Ben je net een nieuw bedrijfje gestart of heb je nieuwe visitekaartjes nodig in de huisstijl van jouw bedrijf? Wij ontwerpen en bedrukken graag jouw visitekaartje.

Promotiemateriaal nodig? Denk aan flyers, brochures of roll up banners. Wij realiseren het graag voor jouw bedrijf.

Meer uit je huidige website halen? Of een nieuwe website laten ontwerpen en realiseren? Dat kan allemaal bij ons!